Trije novi swing plesni tečaji za plesalce, ki že poznate osnove

V januarju se pričenjajo trije plesni tečaji za tiste, ki že poznate osnove swinga oziroma balboe, in sicer:

SWING ZAČETNA STOPNJA 2: nedelje 19:30 – 20:50, pričetek 15. januarja 2023

SWING SREDNJA STOPNJA 1: srede 19:10 – 20:30, pričetek 11. januarja 2023

BAL-SWING 2: srede 20:40 – 22:00, pričetek 11. januarja 2023

plesni tečaji

KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA VAS?

Na tečaj Swing začetna stopnja 2 vabimo vse, ki že poznate osnovni korak six-count swinga, odprto, stransko (cuddle) in zaprto držo ter nekaj osnovnih figur, na primer obrat plesalke in plesalca. Nadaljujemo s six count swingom, spoznali pa bomo tudi ples lindy charleston.

Tečaju Swing srednja stopnja 1 se lahko pridružite, če že udobno vodite in sledite figure six-count swinga, kombinirate različne figure in drže ter poznate osnovni korak lindy charlestona. Z njim nadaljujemo, poleg tega pa nas čakajo trojni koraki in z njimi uvod v lindy hop.

Več o stopnjah naših rednih tečajev najdete tukaj.

Tečaj Bal-Swing 2 je namenjen tistim, ki poznate osnovni korak balboe in enostavne potovalne korake v zaprti drži, ter ste se že preizkusili v preprostih prehodih iz zaprte v odpro držo. Čakajo nas nove figure čiste balboe in bal-swinga.

Če niste prepričani, katera stopnja bi bila prava za vas, pocukajte učitelja Krištofa ali Eno za rokav, lahko pa nama tudi pišete. 🙂

LOKACIJA, CENE IN PRIJAVA

Tečaji potekajo v dveh prijetni dvoranah na naslovu Zaloška c. 69, pred katerima je tudi parkirišče za naše tečajnike. Tečaja Swing začetna stopnja 2 in Swing srednja stopnja 1 obsegata po 6 vaj (80 min), cena pa je 55 € na osebo. Tečaj Bal-Swing 2 obsega 4 vaje (80 min), cena pa je 37 € na osebo.

Na vse tri tečaje se lahko prijavite zgolj v paru.

Prisrčno vabljeni!

Za prijavo izpolnite TA OBRAZEC.

Comments are closed.