SWING PLESNI VEČERI

Organiziramo občasne večerne plesne dogodke, ki so namenjeni druženju swing plesalcev ter vseh ljubiteljev swing in sorodne glasbe. Včasih v okviru plesnega večera pripravimo tudi kakšen brezplačni plesni tečaj, na katerem predstavimo swing ples.

Skupaj z nekaj ostalimi društvi oziroma plesnimi šolami sodelujemo pri organizaciji rednih torkovih plesnih večerov v Zorici, Kersnikova 4, Ljubljana. Gre za zanimive plesne večere, ki se navadno ob 19:15 uri pričnejo s krajšo predstavitvijo oziroma tečajem swinga, ob 20h pa se prične DJ program. Na sporedu je raznolika glasba, kar je ena od značilnosti tudi našega društva, se pravi promocija plesnih glasbenih zvrsti vse od 20-tih pa do 60-tih let prejšnjega stoletja. Vstopnine ni.

V poletnih mesecih organiziramo tudi kak plesni večer pred Kavarno SEM na Metelkovi ulici v Ljubljani, občasno organiziramo tudi plesni večer v Španskih borcih na Zaloški cesti v Ljubljani.

Če vas zanima, kje in kdaj naslednjič plešemo, spremljajte objave na tej spletni strani in na Facebooku. Če imate lokal in bi vas zanimala organizacija plesnega večera, se obrnite na nas! V kolikor nam bo prostor všeč in bo primeren za ples in glasbo, se lahko dogovorimo za izvedbo plesnega večera, priskrbimo lahko DJ-a, morebiti organiziramo kak uvodni brezplačni tečaj in podobno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja