SWING PLESNI VEČERI

V društvu pomagamo pri izvedbi večernih plesnih dogodkov, ki so namenjeni druženju swing plesalcev ter vseh ljubiteljev swing in sorodne glasbe. Včasih v okviru plesnega večera pripravimo tudi kakšen brezplačni plesni tečaj, na katerem predstavimo swing ples.

Skupaj z nekaj ostalimi swing društvi sodelujemo pri organizaciji rednih torkovih plesnih večerov v Zorici, Kersnikova 4, Ljubljana. Gre za zanimive plesne večere, ki se navadno ob 19:15 uri pričnejo s krajšo predstavitvijo oziroma tečajem swinga, okoli 20h pa se prične DJ program. Na sporedu je raznolika glasba z namenom promocije plesnih glasbenih zvrsti vse od 20-tih pa do 60-tih let prejšnjega stoletja. Vstopnine ni!

Pomagamo tudi pri občasni izvedbi plesnih večerov v Španskih borcih na Zaloški cesti v Ljubljani, v poletnih mesecih pa se že tradicionalno sem in tja pripravi plesni večer pred kavarno SEM na Metelkovi ulici.

Če vas zanima, kje in kdaj naslednjič plešemo, spremljajte objave na tej spletni strani in na Facebooku.

Če pa imate lokal in bi vas zanimala organizacija plesnega večera, se obrnite na nas! V kolikor nam bo prostor všeč in bo primeren za ples in glasbo, se lahko dogovorimo za izvedbo plesnega večera. Lahko priskrbimo DJ-a, izvedemo kak uvodni brezplačni tečaj in podobno. Imamo že 15 let izkušenj pri izvedbi plesnih večerov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja