SWING TEČAJI

Redni plesni swing tečaji

Nekateri člani SwingKids društva so tudi plesni učitelji, ki se predstavljajo na naši strani. Na rednih tedenskih plesnih tečajih učijo predvsem lindy hop in lindy charleston, v nadaljevalnih stopnjah pa v izbor vključijo tudi ostale plese.

Foto: Jernej Kokol

Zaradi ukrepov za zajezitev virusa Covid-19 ob izvedbi plesnih tečajev prosimo tečajnike, da upoštevajo morebitne omejitve, ki vam jih bo predpisal plesni učitelj. Prav tako morajo tečajniki upoštevati hišni red, ki poleg osebne higiene obsega predvsem nošenje čiste obutve na tečaju, pravočasno prihajanje na tečaje in podobno.

Z rednimi tedenskimi tečaji swing plesa za začetne in nadaljevalne stopnje v sezoni pričnemo v drugi polovici meseca septembra. Pričetek novih tečajev objavljamo sproti na začetni strani z novicami, zato spremljajte našo stran.

Za več informacij glede tečajev lahko pišete na info@swingkids.si.


Plesne swing delavnice

V okviru društva SwingKids vsako leto organiziramo nekaj dogodkov, kjer se je možno naučiti začetnih kot tudi naprednih plesnih korakov. V goste povabimo domače in tuje plesne  učitelje. Posvečamo se različnim vrstam swing plesa kot so lindy hop, balboa, charleston …, več o zvrsteh swing plesa si preberite tu.

Občasno izvajamo plesne delavnice, predvsem so to razne intenzivke oziroma učenje določenih plesov in koreografij. Pričetek novih delavnic objavljamo sproti na začetni strani z novicami, zato spremljajte našo stran.

Za več informacij glede tečajev in delavnic lahko pišete na info@swingkids.si.


Privatne plesne vaje

Za individualno obravnavo je možno tudi najeti plesnega učitelja za privatno vajo za osebo, par ali manjšo skupino. Cena je 50 EUR za 60 minut, za več srečanj pa nudimo popust. Plesne vaje se izvajajo v za to primernih prostorih. Za več informacij in naročilo nam pišite.

Za privatne vaje pa se lahko obrnete tudi direktno na učitelja Krištofa, člana našega društva, prek njegove strani plesnih tečajev.