Nova tečaja swing plesa za plesalce s predznanjem

Marca začenjamo dva nova nadaljevalna tečaja. Tečaj SWING SREDNJI 2 bo potekal ob sredah, pričnemo pa 8. 3. 2023. Tečaj SWING ZAČETNI 2 bo potekal ob nedeljah, začne pa se 12. 3. 2023. V obeh skupinah se najde še kakšno mesto ali dve, če bi se nam radi pridružili.

swing plesni tečaj

Na tečaj SWING ZAČETNI 2 vabimo vse, ki že poznate osnovni korak six-count swinga, odprto, stransko (cuddle) in zaprto držo ter nekaj osnovnih figur, na primer obrat plesalke in plesalca. Nadaljujemo s six count swingom, spoznali pa bomo tudi ples lindy charleston, pričeli bomo vaditi trojne korake. Podrobneje se posvetimo zaprti drži in prehodom iz odprte v zaprto držo. Spoznamo dodatne obrate, kombinacije plesa v stranski drži in uporabo kick koraka. V ples bomo dodali zanimive figure, čakajo pa nas tudi vaje za vodenje in sledenje.

  • Termin: Nedelje, 18:00 – 19:20, pričetek 12. 3.
  • Tečaj obsega 6 srečanj in brezplačno preplesavanje.
  • Cena je 55 € na osebo.
  • Prijavite se lahko solo ali v paru. Število mest je omejeno.

Na tečaj SWING SREDNJI 2 vabimo plesalce, ki že dobro obvladate six-count swing, plešete pa ga tako z double-time kot s trojnimi koraki. Čakajo nas lindy hop, lindy charleston, pa tudi east coast swing. Bolj se bomo posvetili eight-count ritmu, naučili se bomo figur lindy circle, swing out, he goes, she goes in podobno. Prehajali bomo med six-count in eight-count načinom plesa. Nadaljevali bomo s učenjem figur in kombinacij lindy charlestona in dodali še kako zanimivo vajo za vodenje in sledenje.

  • Termin: Srede, 19:10 – 20:30, pričetek 8. 3.
  • Tečaj obsega 6 srečanj in brezplačno preplesavanje.
  • Cena je 55 € na osebo.
  • Prijavite se lahko solo ali v paru. Število mest je omejeno.

Oba tečaja potekata v prijetnih dvoranah na Zaloški c. 69, pred katerima je parkirišče, rezervirano za naše tečajnike. Učitelja bosta Krištof in Ena.

Več o stopnjah plesnih tečajev najdete tukaj.

Na oba tečaja se lahko prijavite TUKAJ.

Comments are closed.