Začetni tečaj swing plesa v novembru

Zaradi vašega zanimanja razpisujemo še en začetni tečaj (ZAČETNI 1), ki bo potekal ob nedeljah v Ljubljani, začne pa se 6. 11. 2022. Na tečaj se lahko prijavite do vključno druge vaje, to je do 13.11.2022, saj bomo na drugi vaji še ponavljali osnovni korak.

Swing je družina plesov, ki jih večinoma plešemo v paru, in tako bo tudi na tem tečaju. Z učiteljema Krištofom in Eno boste spoznavali simpatične figure, vaje za vodenje in sledenje, lepo držo in še kaj, vse ob spremljavi odlične swing glasbe. Ne potrebujete plesnega predznanja, prav tako so odveč skrbi, da vam ne bi šlo. Swing je enostaven in zabaven ples, ki se ga hitro naučite.

Tečaj bo potekal ob nedeljah zvečer v prijetni dvorani plesne šole Minimundo na naslovu Zaloška 69, Ljubljana (Moste). Pred dvorano je parkirišče, rezervirano za naše tečajnike. V dvorani bo zagotovljeno naravno prezračevanje, poleg tega bomo poskrbeli za zadostno razdaljo med plesnimi pari.

Posamezna vaja traja 80 minut, sklop začetnega tečaja pa obsega šest vaj. Cena za začetni tečaj je 55 EUR na osebo. Tečaj bo potekal ob nedeljah od 19:30 do 20:50, pričnemo pa 6. 11. 2022.

Sprejemamo samo prijave v paru.

Čim prej rezervirajte svoje mesto in se vidimo!

Na tečaj se prijavite PREK TE POVEZAVE.

Začetni swing tečaj za odrasle v Ljubljani

Comments are closed.