Začetni tečaj swing plesa v Ljubljani – oktober 2023

Zapleši swing! 8. 10. 2023 se začenja nov začetni plesni tečaj v Ljubljani. Potekal bo ob nedeljah pozno popoldne v prijetni dvorani v Mostah.

Swing je enostaven in zabaven ples v paru, ki ga hitro spoznaš dovolj dobro, da se lahko na plesišču zabavaš. V svet swing plesa te bosta popeljala izkušena učitelja Krištof in Ena. Krištof poučuje že več kot 15 let, kakovosten tečaj je torej zagotovljen.

Spoznavali bomo osnovne korake in zabavne figure, pravilno držo, ritem ter veščine vodenja in sledenja pri plesu v paru. Posamezna vaja bo trajala 80 minut, kar pomeni dovolj časa tako za učenje nove snovi kot za ponavljanje naučenega.

Za udeležbo ne potrebuješ nobenega plesnega predznanja. Prav tako ne potrebuješ soplesalca_ke – prijaviš se lahko solo ali v paru.

Prijava na tečaj

  • Lokacija: Ob železnici 14 (dvorana BastArts), brezplačno parkiranje možno neposredno pred stavbo
  • Obseg tečaja: 8 srečanj po 80 minut
  • Termin: nedelje, 18:00 – 19:20 (29. 10. tečaja ne bo)
  • Cena: 75 € na osebo

Prijaviš se lahko solo ali v paru. V primeru solo prijav usklajujemo število tistih, ki vodijo in tistih, ki sledijo, zato lahko pride do čakalnih vrst.

Število mest je omejeno, zato se prijavi čim prej. Vse nadaljnje informacije prejmeš po e-pošti.

OPOMBA: S TEČAJEM SMO PRIČELI V NEDELJO 8. OKTOBRA. KER JE NA TEČAJU ŠE PROSTORA ZA EN PAR, SE JE NA DRUGI VAJI TEČAJU ŠE MOŽNO PRIDRUŽITI!


swing plesni tečaj za začetnike

Comments are closed.