Vabljeni na začetni tečaj swing plesa v Ljubljani

Zapleši swing! 12. aprila 2023 se začenja nov plesni tečaj v Ljubljani za popolne začetnike. To bo še zadnji začetni tečaj v tej plesni sezoni, zato vabljeni k prijavi!

swing ples v paru začetni tečaj

Swing je enostaven in zabaven ples v paru, ki ga hitro spoznaš dovolj dobro, da se lahko na plesišču zabavaš. Spoznavali bomo osnovne korake in zanimive figure, pravilno držo, ritem ter veščine vodenja in sledenja pri plesu. Za udeležbo ne potrebuješ nobenega plesnega predznanja.

V svet swing plesa te bova popeljala izkušena učitelja Krištof in Ena.

Plesni tečaj bo potekal ob sredah od 20:30 do 21:50 v prijetni dvorani na Zaloški cesti 69 v Ljubljani, pred katero je tudi parkirišče, rezervirano za naše tečajnike. Začnemo 12. 4. 2023. (26. 4. tečaja ne bo, nadaljujemo teden kasneje.)

Posamezna vaja traja 80 minut, sklop začetnega tečaja pa obsega šest vaj. K tem bomo dodali tudi brezplačno preplesavanje, na katerem bomo v sproščenem vzdušju ponovili vse naučeno na tečaju. Cena za začetni tečaj je 55 EUR na osebo.

Prijavite se lahko samostojno (solo) ali v paru. Solo prijave usklajujemo, da zagotovimo dobro razmerje med tistimi, ki pri plesu vodijo, in tistimi, ki sledijo. To pomeni, da vas na tečaj sprejmemo, ko to dopušča razmerje. Prijave v paru imajo prednost in jih sprejmemo takoj.

Čim prej rezerviraj svoje mesto in se vidimo!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Comments are closed.