Se zanimaš za tečaj swing plesa v Ljubljani?

Naši redni jesenski tečaji swing plesa so se že pričeli, ker pa ste v zadnjem času izrazili dodatno zanimanje za udeležbo, nekateri pa ste spraševali tudi o tečajih na kakšen drug dan, razmišljamo o možnosti razpisa dodatnih terminov swing plesnih tečajev. Povejte nam, kdaj bi jih želeli obiskovati!

Vsi, ki razmišljate o obiskovanju swing plesnega tečaja, se lahko zdaj povsem neobvezno prijavite na listo interesentov, zraven pa še poveste svoje želje glede termina. To naredite tako, da izpolnite ta obrazec. Ko se vas zbere dovolj, bomo razpisali nove termine – o udeležbi se odločite šele takrat.

Poziv velja tako za začetni tečaj swinga kot tudi za tečaj na srednji ali nadaljevalni stopnji. Več o stopnjah naših tečajev najdete tukaj.

Naši tečaji običajno obsegajo po 8 srečanj. Cena tečaja je 75 € na osebo, prijavite pa se lahko solo ali v paru. Vsako srečanje traja uro in 20 minut. Začnemo ga s prostim plesom za ogrevanje, sledi ponavljanje stare in spoznavanje nove snovi, na koncu pa spet prosto zaplešemo. Vse poteka v sproščenem vzdušju in pod vodstvom izkušenih učiteljev. Vabljeni med nas!


swing plesni tečaj v ljubljani

Comments are closed.