Poletne intenzivke: ZAČETNI SWING in COLLEGIATE SHAG

Tudi poleti bomo plesali, in to ne samo na plesnih večerih, ampak tudi na intenzivnih plesnih delavnicah. Med 11. in 13. julijem boste lahko začetniki naredili svoje prve swing plesne korake, obeta pa se tudi učenje poskočnega collegiate shaga.

Poletne intenzivne delavnice so primerne za vse, ki med letom ne najdete časa za redni tečaj, za radovedneže in plesalce, ki pogrešate redne tečaje. 🙂

Obe delavnici bosta potekali tri zaporedne dni, od torka do četrtka (11., 12. in 13. 7. 2023), v popoldanskem oz. večernem času v Ljubljani, in sicer v prijetni dvorani v Mostah. Posamezna vaja traja 80 minut, delavnica pa obsega tri vaje.

Lahko se udeležite ene delavnice ali obeh, v tem primeru pa pridobite še popust.

swing plesna delavnica

Delavnica ZAČETNI SWING

Swing pravzaprav ni en ples, ampak je družina plesov, ki so bili priljubljeni od dvajsetih pa tja do petdesetih let prejšnjega stoletja, ohranjamo in plešemo pa jih še danes. Zanje je značilna sproščenost in dobra volja, spremlja pa jih tudi odlična glasba.

Na tej delavnici boste spoznali swing oziroma lindy hop. Primerna je za popolne začetnike, za udeležbo ne potrebujete nobenega plesnega predznanja.

  • Termin: 11., 12., 13. 7, od 18:30 do 19:50
  • Cena: 35 € na osebo
  • Prijava: solo ali v paru, za prijavo izpolnite prijavnico

Delavnica ZAČETNI SHAG

Collegiate shag je bil priljubljen v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Mladina ga je vzljubila, ker je bil malce divji, čisto nasprotje uglajenih plesov, kot je valček. Ime je dobil po plesalcih, ki so obiskovali fakultete (college). Lahko pa se ga pleše tudi bolj umirjeno in lahkotno. Gre za 6-dobni ples, ki je blizu east coast swingu.

Delavnica je primerna tako za začetnike brez plesnega predznanja kot tudi za plesalce swinga, ki bi radi spoznali collegiate shag.

  • Termin: 11., 12., 13. 7, od 20:00 do 21:20
  • Cena: 35 € na osebo
  • Prijava: solo ali v paru, za prijavo izpolnite prijavnico

OBE DELAVNICI

Tisti najbolj pridni, ki se želite udeležiti obeh delavnic, pridobite še popust v višini 10 €. Skupna cena na osebo je tako 60 €.

Prijavite se tukaj.

Comments are closed.