Nov začetni tečaj swing plesa

Zapleši swing! Vabimo te na jesenski tečaj swing plesa za začetnike.

Učitelja Krištof in Ena te bosta popeljala v svet swinga z učenjem simpatičnih figur, vajami za vodenje in sledenje ter z izborom odlične glasbe. Ne potrebuješ plesnega predznanja, prav tako so odveč skrbi, da ti ne bi šlo. Swing je enostaven in zabaven ples, ki se ga hitro naučiš.

Tečaj bo potekal ob sredah zvečer v prijetni dvorani plesne šole Minimundo na naslovu Zaloška 69, Ljubljana (Moste). Pred dvorano je parkirišče, rezervirano za naše tečajnike. Med potekom tečaja bo zagotovljeno naravno prezračevanje, poleg tega bomo poskrbeli za zadostno razdaljo med plesnimi pari. Tako skrbimo za zdravje.

Posamezna vaja traja 70 minut, sklop začetnega tečaja pa obsega šest vaj. Cena za začetni tečaj je 55 EUR na osebo. Tečaj bo potekal ob sredah od 19:10 – 20:20.

Sprejemamo tako prijave v paru kot solo prijave. Solo prijave so uvrščene v “čakalnico”, iz katere prijavljene sprejemamo na tečaj, če to dopušča razmerje vodenje/sledenje. Priporočamo prijavo v paru, saj pari mesto na tečaju dobite takoj.

S tečajem pričnemo v sredo, 28. septembra 2022. Veselimo se vaše udeležbe!

Na tečaj se prijavite PREK TE POVEZAVE.

tečaj swing plesa za začetnike

Comments are closed.