Nov začetni tečaj swing plesa v Ljubljani

Zapleši swing! 5. marca 2023 se začenja nov začetni plesni tečaj v Ljubljani.

Swing je enostaven in zabaven ples v paru, ki ga hitro spoznaš dovolj dobro, da se lahko na plesišču zabavaš. V svet swing plesa te bova popeljala izkušena učitelja Krištof in Ena. Spoznavali bomo osnovne korake in zabavne figure, pravilno držo, ritem ter veščine vodenja in sledenja pri plesu v paru. Za udeležbo ne potrebuješ nobenega plesnega predznanja.

SWING PLESNI TEČAJ LJUBLJANA

Plesni tečaj bo potekal ob nedeljah od 19:30 do 20:50 v prijetni dvorani na Zaloški cesti 69 v Ljubljani, pred katero je tudi parkirišče, rezervirano za naše tečajnike. Začnemo 05. 3. 2023.

Posamezna vaja traja 80 minut, sklop začetnega tečaja pa obsega šest vaj. K tem bomo dodali tudi eno brezplačno preplesavanje, na katerem bomo ponovili vse naučeno na tečaju. Cena za začetni tečaj je 55 EUR na osebo.

Sprejemamo prijave v paru in solo prijave. Solo prijave usklajujemo, da zagotovimo dobro razmerje med tistimi, ki pri plesu vodijo, in tistimi, ki sledijo. To pomeni, da se ob solo prijavi lahko znajdete v “čakalnici” in vas na tečaj sprejmemo, če to dopušča razmerje. Prijave v paru imajo prednost in jih sprejmemo takoj.

Čim prej rezerviraj svoje mesto in se vidimo!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Comments are closed.