Brezplačni predstavitveni tečaj swinga

Vas mika swing, ampak še ne veste, ali je ta ples primerna oblika rekreacije in učenja za vas? Obiščite brezplačni tečaj swinga.

Izkušena učitelja Krištof in Ena vas bosta v uri in pol seznanila z osnovami swinga. Spoznali bomo osnovni korak, nekaj figur ter osnove plesa v paru. Po naučenih figurah se bomo zavrteli v ritmih odlične swing glasbe. Vse v prijetnem, sproščenem vzdušju.

Swing ni zahteven ples, zato je vsaka skrb odveč. Hitro se ga boste naučili, še hitreje pa vas bo zasvojil. 🙂

Brezplačna predstavitev swing plesa bo v sredo, 21. septembra, ob 19:00 v prostorih plesne šole Minumundo, Zaloška 69, Ljubljana. Zaradi zagotavljanja kakovosti se je obvezno na dogodek predhodno prijaviti. S seboj imejte čisto obutev (obvezno se je treba preobuti) priporočamo pa tudi kako steklenico vode. In seveda dobro voljo. 🙂

V primeru prijave vas vljudno prosimo za zanesljivo udeležbo, saj je namen prijav prav to, da na tečaj ne bi slučajno prišlo več interesentov, kot jih lahko sprejmemo. Sploh, če se prijavljate solo, saj bomo v tem primeru naredili vse, da vam zagotovimo soplesalca/ko – tudi s pomočjo naših članov oziroma naših plesalcev.

Prijavite se S KLIKOM NA TO POVEZAVO.

Vabljeni!

Comments are closed.