Brezplačni mini plesni tečaj plesa balboa

Vabimo vas na mini plesni tečaj oz. brezplačno vajo, na kateri boste spoznali očarljiv ples balboa in tudi njegovo izpeljanko bal-swing. Mini tečaj bo potekal 22. 2. 2023 v Ljubljani.

Balboa prihaja iz Južne Kalifornije, kjer so jo plesali že v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, zelo priljubljena je bila v tridesetih in štiridesetih, radi pa jo imamo tudi sto let kasneje. Za čisto balboo je značilno, da jo plešemo samo v zaprti drži. Do tega je prišlo, ker so bila plesišča nabito polna in so imeli plesalci zelo malo prostora. Če imamo nekoliko več prostora, lahko dodamo elemente odprte drže in tako nastane bal-swing. Balboo in bal-swing lahko plešemo tudi na precej hitro glasbo.

swing ples balboa tečaj

Vabimo vas, da na brezplačni vaji spoznate osnove balboe in bal-swinga. Udeležite se je lahko vsi, ki poznate vsaj osnove vodenja in sledenja pri plesu, torej plesalci – začetniki, pa tudi bolj izkušeni plesni mački.

Brezplačna vaja bo potekala v sredo, 22. 2. 2023, od 20:30 do 21:50 v dvorani na Zaloški 69, pred katero je tudi parkirišče. Za udeležbo je obvezna prijava, in sicer sprejemamo prijave v paru.

Čim prej rezervirajte svoje mesto! Prijavite se na TEJ POVEZAVI.

V primeru prijave vas vljudno prosimo za zanesljivo udeležbo.

Comments are closed.