Brezplačna vaja plesa Bal-Swing

Prisrčno vabljeni na uvodni tečaj – brezplačna vaja plesa Bal-Swing, na kateri boste spoznali očarljiv swing ples balboa in njegovo izpeljanko bal-swing.

Balboa prihaja iz Južne Kalifornije, kjer so jo plesali že v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, zelo priljubljena je bila v tridesetih in štiridesetih, radi pa jo imamo tudi sto let kasneje. Za čisto balboo je značilno, da jo plešemo samo v zaprti drži. Do tega je prišlo, ker so bila plesišča nabito polna in so imeli plesalci zelo malo prostora. Če imamo nekoliko več prostora, lahko dodamo elemente odprte drže in tako nastane bal-swing. Balboo in bal-swing lahko plešemo na dokaj hitro glasbo.

Brezplačna vaja plesa Bal-Swing

Vabimo vas, da na brezplačni vaji spoznate osnove balboe in bal-swinga. Udeležite se je lahko vsi, ki poznate vsaj osnove vodenja in sledenja pri plesu, torej plesalci – začetniki, pa tudi bolj izkušeni plesni mački.

Brezplačna vaja bo potekala v sredo, 16. 11. 2022, od 20:40 do 22:00 v dvorani na Zaloški 96, pred katero je tudi parkirišče. Za udeležbo je obvezna prijava, in sicer sprejemamo samo prijave v paru.

Čim prej rezervirajte svoje mesto! Prijavite se na TEJ POVEZAVI.

V primeru prijave vas vljudno prosimo za zanesljivo udeležbo. 

Comments are closed.