KDO SMO

Širše gledano smo SwingKids Slovenija skupina plesnih učiteljev, DJev, plesalcev…, ki uživamo v swing plesu in glasbi. To spletno stran smo postavili že leta 2008, na njej pa se skupaj predstavljamo.

Za namen bolj organiziranega delovanja smo v letu 2013 ustanovili Plesno društvo SwingKids. Preko društva skrbimo za promocijo swing plesa in glasbe, predvsem preko plesnih tečajev in glasbeno – plesnih dogodkov.

Krištof in Ena, učitelja swing plesa in vodji plesnega društva SwingKids.

Med člani društva smo tudi plesni učitelji. Redne plesne tečaje učita Krištof in Ena, ki imata oba dolgoletne plesne izkušnje. Krištof je pričel plesati med prvimi generacijami plesalcev swinga v Sloveniji, ples poučuje že 12 let. Več o plesnih tečajih si preberite na podstrani swing tečajev.

Če bi se radi pridružili našemu društvu in postali član si poglejte to društveno podstran. Kot članu društva vam pripadajo določene ugodnosti in popusti pri delavnicah naših učiteljev ali dogodkih, ki jih organizira društvo. Od članov pa se pričakuje doprinos k naši swing sceni.

Že leta skrbimo tudi, da se swing pleše v lokalih in da na ta način živi. Če ste lastnik lokala in mislite, da bi tudi vi lahko gostili kak plesni dogodek se kar obrnite na nas. Vedno smo dojemljivi za nove in zanimive ideje!