KDO SMO

Swingkidsi smo simpatična manjša plesna šola ter plesno društvo, ki se posvečamo dobri glasbi in plesu ter prijetnemu druženju in preživljanju prostega časa. Smo plesalci, učitelji in navdušenci nad swing glasbo, ki smo že leta 2008 postavili to spletno stran. Za namen bolj organiziranega delovanja smo v letu 2013 ustanovili Plesno društvo SwingKids. Prek društva skrbimo za promocijo swing plesa in glasbe, predvsem preko plesnih tečajev in glasbeno – plesnih dogodkov.

Krištof in Ena, vodji društva SwingKids in plesna učitelja

Med člani društva smo tudi plesni učitelji. Glavna učitelja sta Krištof in Ena, ki imata oba dolgoletne plesne izkušnje. Krištof je pričel plesati med prvimi generacijami plesalcev swinga v Sloveniji, ples poučuje že 14 let. Ena pa se je sceni pridružila le nekaj let kasneje. Plesne tečaje, delavnice in ostale dogode vodimo skladno s splošnimi pogoji poslovanja plesnega društva SwingKids.

Če bi se radi pridružili našemu društvu in postali član_ica, si oglejte to društveno podstran. Kot članu_ici društva vam pripadajo določene ugodnosti in popusti pri delavnicah naših učiteljev ali dogodkih, ki jih organizira društvo. Od članov pa se pričakuje doprinos k naši swing sceni.

Že leta skrbimo tudi, da se swing pleše v lokalih in da na ta način živi. Če ste lastnik lokala in mislite, da bi tudi vi lahko gostili kak plesni dogodek, se kar obrnite na nas. Pogoj je, da ima lokal možnost plesanja, četudi gre za manjši prostor. Vedno smo za nove in zanimive ideje!

Utrinek z All That Swing Festivala Ljubljana