Krištof in Tjaša

kristof

Krištof

Swing glasbo sem poslušal že od mladosti, ples na to glasbo pa sem spoznal in se nad njim navdušil, ko je swing dogajanje v Sloveniji leta 2003 obudil Sajles. V preteklih letih sem si nabral že šest let izkušenj pri pučevanju plesa. Poleg poučevanja tečajev občasno vidim izvedbo profesionalnega plesnega nastopa, Dj-am in podobno. Leta 2013 sem kot eden od ustanoviteljev postal član društva SwingKids z namenom organiziranja letnih delavnic in ostalih prireditev. Sestavil pa sem tudi svojo stran namenjeno opisu swing plesa in glasbe. Upam, da si jo boste ogledali. Poučujem več zvrsti swing plesa, in sicer EC six count swing, lindy hop, balboa, shag, charleston. Plesne tečaje poučujem v glavnem s soplesalko Tjašo. Več o mojem načinu učenja lahko preberete v okviru moje strani plesnih tečajev na KristofZ.com.

 

Tjaša

S swingom sem se prvič srečala leta 2002/2003. Takrat sem videla, kako enkratno plešejo na Gradu Kodeljevo, kjer so se vrstili plesni večeri vsak torek. Ni dolgo trajalo, da sem se odločila prijaviti na tečaj. Od vseh plesov, ki sem jih do takrat plesala, me je swing najbolj navdušil.

Skozi vsa ta leta sem se poleg domačih tečajev in delavnic udeleželevala tudi delavnic v tujini. V tem času smo izpeljali kar nekaj nastopov na različnih prireditvah v Sloveniji in v sosednji Hrvaški.

Pred dvema letoma sem se pridružila ekipi Swing Kids Slovenija. Svoje plesno znanje z veseljem delim tudi z ostalimi swing plesa željnimi plesalci, sploh v zadnjem času ko poučujem plesne tečaje s Krištofom.

Plesni tečaj

Informacije kdaj in kje bova učila nov plesni tečaj bova objavila na začetni strani swingkids kjer objavljamo novice ali pa na Krištofovi internetni strani www.kristofz.com.

2 comments for “Krištof in Tjaša