Baby Balboa – delavnica osnov plesa balboe

Balboa je tisti očarljivi ples, ki je “bolj za plesat kot pa za gledat”. Je elegantna, hitra in nepogrešljiva v repertoarju dobrih swing plesalcev. 17. januarja vas vabimo na kratko delavnico, kjer boste spoznavali čiste osnove balboe.

Balboa prihaja iz Južne Kalifornije, kjer so jo plesali že v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, zelo priljubljena je bila v tridesetih in štiridesetih, radi pa jo imamo tudi sto let kasneje. Za čisto balboo je značilno, da jo plešemo samo v zaprti drži. Če imamo nekoliko več prostora, lahko dodamo elemente odprte drže in tako nastane bal-swing. Balboo in bal-swing lahko plešemo na precej hitro glasbo.

ples balboa delavnica

Prijavi se na delavnico Baby Balboa!

Delavnica bo potekala v sredo, 17. 1. 2024, od 18:00 do 20:30 v zgornjih prostorih Španskih borcev (Zaloška 61) v Ljubljani. Učila bosta Krištof in Ena.

Primerna je za vse, ki poznate vsaj osnove vodenja in sledenja pri swingu (tudi za naše začetnike), hkrati pa tudi za bolj izkušene plesalce swinga, ki še ne plešete balboe. Začeli bomo namreč čisto od začetka.

Prijaviš se lahko solo ali v paru.

Cena delavnice je 25 € na osebo.

Comments are closed.