Krištof & Anja

Krištof Zupančič pleše swing od leta 2005. Po več letih plesnih tečajev, delavnic in festivalov doma ter v tujini je stopil tudi na učiteljsko pot in danes je za njim osem let poučevanja. Krištof je tudi eden od ustanovnih članov društva, swing DJ, organizator plesnih večerov in del organizacijske ekipe All That Swing Festivala. Je velik ljubitelj in poznavalec swing plesa in glasbe, več o tem na njegovi swing strani: kristofz.com.

Pri podajanju znanja Krištofu pomaga Anja Skerbiš, izkušena plesalka, ki je svojo swing plesno pot začela leta 2010, kot Krištofova tečajnica. Nastopala je v plesni skupini in si pridobivala izkušnje na številnih plesnih dogodkih. Redno je obiskovala plesne večere in ima za seboj nešteto preplesanih noči.

učitelja swinga Krištof in Anja

Krištof & Anja (Foto: Stojan Natlačen Penko)


Tom & Bojana

Tom Čebular se je s swingom prvič srečal leta 2008. Pleše in poučuje tradicionalne swing plese: six count, lindy hop, balboo in 20’s charleston. Udeležuje se delavnic in plesnih dogodkov pri nas in v tujini. V zadnjih letih je aktiven tudi na področju west coast swinga, ki ga rad kombinira s tradicionalnimi swing plesi, ker mu daje svojevrsten slog plesanja.

Bojana Košmrlj je ena tistih plesalk, ki sta ji predznanje iz drugih plesnih zvrsti in talent pomagala, da je izjemno hitro osvojila swing in se vanj seveda tudi zaljubila. V svoj plesni repertoar je dodala še boogie woogie in se kmalu pridružila Tomu pri poučevanju swinga.

Učitelja swinga Tom in Bojana

Tom & Bojana (Foto: Jernej Kokol)


Igor

Igor Dobnikar pleše že od malih nog, njegova prva ljubezen pa je bil rokenrol. Leta 2004 ga je navdušil swing in začel se mu je intenzivno posvečati. Danes želi novim plesalcem predstaviti ta ples in obvladovanje telesa v gibanju. Veliko pozornosti posveča improvizaciji, njegovo izjemno  poznavanje plesa pa mu daje širino, zaradi katere je tako priljubljen med plesalci. V okviru društvenih tečajev ga boste srečali predvsem na delavnicah skupinskih koreografij.

Učitelj swinga Igor

Igor (foto: Jernej Kokol)


Tjaša & Boris

Tjaša Pečaver pleše že od malih nog, od vseh plesov pa jo je najbolj navdušil prav swing. Z njim se je prvič srečala leta 2003. Od takrat se je poleg domačih tečajev in delavnic udeleževala tudi delavnic v tujini. Nastopala je na različnih prireditvah v Sloveniji in v sosednji Hrvaški. Poučevala je na številnih tečajih in delavnicah v Sloveniji, kot učiteljica swinga in kot nastopajoča pa se je predstavila tudi v tujini.

Tjaši na tečajih pomaga Boris Zgonc, navdušen plesalec, ki swingu posveča veliko svojega časa. Poleg swinga pleše tudi boogie woogie.

učitelja swinga Tjaša in Boris

Tjaša & Boris (Foto: Stojan Natlačen Penko, Jernej Kokol)


 

Preverite, kateri tečaji so trenutno razpisani!