Swing je primeren za ljudi vseh starosti, ki se želijo naučiti nekaj novega, se zabavati na plesišču in uživati v odlični glasbi. Plesne tečaje swinga vodijo izkušeni učitelji. Potekajo enkrat tedensko.

Preberite več o poteku tečajev.

Zakaj se odločiti za tečaj swing plesov?

  • V nekaj vajah osvojite dovolj znanja, da se lahko samozavestno odpravite na plesišče.
  • Swing ples je primeren tudi za tiste, ki mislite, da imate dve levi nogi. Dokazali vam bomo, da ni tako.
  • Plesni tečaji potekajo v prijetnih dvoranah s parketom ter ogledali.
  • Pri nas spoznate več različnih swing plesov, zato ste pripravljeni na katerokoli glasbo, tempo in soplesalca/-ko. Ena od naših posebnosti je lahkoten ples na hitro glasbo.
  • Ne učite se le korakov, ampak veščin, ki iz vas naredijo boljšega plesalca/-ko.
  • Ples je idealna rekreacija, saj je vadba, ki jo boste opravljali z veseljem. In to ob poslušanju kvalitetne glasbe.
  • Poleg novega znanja vas čakajo tudi dobra družba, zabavni dogodki in doživetja. Ples v parih pomeni namreč druženje s soplesalci.
  • Ples je najbolj učinkovita vadba za upočasnjevanje staranja.
  • Swing ima poseben čar. Ko začnete plesati, boste obžalovali vsak trenutek, ko ste še odlašali.

Pred prihodom na tečaj se obvezno prijavite. Pohitite, število mest je omejeno.


Razpisani plesni tečaji


POLETNA SWING INTENZIVKA – v 3 dneh do osnovnega znanja swinga (pričetek: 06. 08. 2018)

Če swinga še ne plešete in morda nimate časa za redne tečaje, ki potekajo od jeseni do konca pomladi, bo poletni hitri tečaj prava stvar za vas. Odvijal se bo 6., 7. in 8. avgusta 2018. V treh srečanjih, ki bodo trajala vsako po dve uri z vmesnim odmorom, boste dodobra zakorakali v svet swinga. Pridobili boste dovolj znanja, da se boste lahko zabavali na plesišču, seveda pa boste tega kasneje lahko še nadgrajevali na drugih tečajih in delavicah.

Tečaj je namenjen tistim, ki še nimate predznanja swing plesov ali pa ste v preteklosti spoznali samo osnove. Lotili se bomo swinga in lindy charlestona, ki vam bosta dala osnovo za nadaljnje učenje. Spoznali bomo vodenje in sledenje pri plesu. Možne so tako prijave v paru kot tudi solo prijave.

Nosilec: Matej
Termin: ponedeljek, torek in sreda, 6., 7. in 8. avgust, ob 19:00
Lokacija: Ljubljana
Obseg: 3 vaje po 2 uri (na vsaki vaji dvakrat 60 minut z vmesnim odmorom)
Cena:  39 €/osebo

prijavi se zdaj


Plesni tečaji v teku


Med plesno sezono je v teku vedno nekaj plesnih tečajev, katerim se lahko pridružite. Če vas zanima, kateri tečaji to so in kateremu bi se lahko pridružili, nam pišite na info@swingkids.si.

POZOR! Če želite ponovno obiskovati stopnjo tečaja, ki ste jo pri nas že opravili, dobite poseben popust!


Swing tečaj

Na tečaju swinga se v prijetnem vzdušju učite novih korakov in veščin. (Foto: Jernej Kokol)


Brezplačni tečaji

V okviru naših plesnih dogodkov (tedenskih plesnih večerov) prirejamo občasne brezplačne predstavitvene tečaje. Njihov namen je širiti znanje o swingu in ljudem ponuditi možnost, da ga preizkusijo, preden se odločijo za obisk tečaja. Če vas zanima, kje in kdaj se bo zgodil naslednji brezplačni tečaj, spremljajte novice na tej spletni strani in na Facebooku.


Plesne delavnice

Poleg rednih plesnih tečajev naši učitelji učijo tudi na občasnih plesnih delavnicah. Informacije o prihajajočih delavnicah najdete na naši strani plesnih swing delavnic.


Privatne ure

Naši učitelji ponujajo tudi možnost učenja privatnih ur. Teh se udeležujejo predvsem tečajniki, ki ne najdejo primernega termina rednega tečaja oziroma bi radi bolj osebno obravnavo z učiteljem po svojem izboru. Na nas se vedno pogosteje obračajo tudi bodoči mladoporočenci, ki so si za poročni ples zaradi dinamičnega značaja plesa izbrali prav swing. Osnove plesa se je namreč moč hitro naučiti, kmalu pa lahko vključimo vanj tudi zanimive plesne figure.

Za poizvedbo glede privatnih ur nam pišite na info@swingkids.si.


Darilni boni

Ponujamo tudi opcijo darilnih bonov, s katerim lahko razveselite vaše bližnje. Za poizvedbo glede darilnih bonov nam pišite na info@swingkids.si.


Swing e-novice

Če bi bili radi pravočasno obveščeni o pričetku novih swing tečajev, prihajajočih delavnicah in dogodkih, se naročite na e-novice!

Prijavi se na e-novice!

* indicates required
Za potrebe pošiljanja e-novic o plesnih dogodkih in dejavnostih društva hranimo vaš e-poštni naslov ter ime in priimek. Orodje za pošiljanje e-novic beleži, katera sporočila je uporabnik odprl in na katere povezave je kliknil. Vaših podatkov brez soglasja ne posredujemo tretjim osebam. V primeru želje po izbrisu ali vpogledu v podatke pišite na info@swingkids.si. Več informacij najdete tukaj.