SWING TEČAJI

Redni plesni swing tečaji

Nekateri člani SwingKids društva so tudi plesni učitelji, ki se  predstavljajo na naši strani. Na rednih tedenskih plesnih tečajih učijo predvsem lindy hop in lindy charleston, v nadaljevalnih stopnjah pa v izbor vključijo tudi ostale plese, odvisno od učitelja. Pričetek novih tečajev objavljamo sproti, zato spremljajte to internetno stran.

Plesni tecaj v SEMu

Zaradi ukrepov za zajezitev virusa Covid – 19 ob izvedbi plesnih tečajev prosimo tečajnike, da upoštevajo vse predpisane omejitve glede zajezitve epidemije Covid-19, ki vam jih bo predpisal plesni učitelj. Ti obsegajo higieno rok, upoštevanje razdalje med tečajniki, nošenje mask in podobno. Prav tako morajo tečajniki upoštevati hišni red, ki poleg osebne higiene obsega predvsem nošenje čiste obutve na tečaju, pravočasno prihajanje na tečaje in podobno.

Z novim ZAČETNIM TEČAJEM pričnemo 02. 03. 2022. Tečaj bo ob sredah zvečer, 19:10 – 20:20, v prijetni plesni dvorani na naslovu Zaloška 69, Ljubljana. Tečaj bo obsegal 5 vaj, cena 45 EUR po osebi. Člani društva SwingKids imajo 5 EUR popusta. Tečaj je primeren za začetnike in za vse, ki bi radi obnovoli svoje začetno znanje.

S plesnim TEČAJEM SREDNJA STOPNJA prav tako pričnemo 02. 03. 2022. Tečaj bo ob sredah zvečer, 20:30 – 21:40, v prijetni plesni dvorani na naslovu Zaloška 69, Ljubljana. Tečaj bo obsegal 5 vaj, cena 45 EUR po osebi. Člani društva SwingKids imajo 5 EUR popusta. Tečaj je primeren za vse, ki že znate plesati osnovni swing oz. lindy hop, pa bi radi znanje nadgradili. Glede na znanje tečajnikov bo učitelj prilagodil program.

Na tečaje se prijavite preko te povezave.

Za več informacij glede tečajev lahko pišete na info@swingkids.si.


Plesne swing delavnice

V okviru društva SwingKids vsako leto organiziramo nekaj dogodkov, kjer se je možno naučiti začetnih kot tudi naprednih plesnih korakov. V goste povabimo domače in tuje plesne  učitelje. Posvečamo se različnim vrstam swing plesa kot so lindy hop, balboa, charleston …, več o zvrsteh swing plesa si preberite tu.

Naslednja PLESNA DELAVNICA je na temo lindy charlestona. Učitelj Krištof bo vodil intenzivno plesanje lindy charlestona, v katerem bomo kombinirali kick-stepe, triple-stepe, naredili bomo tudi nekaj zanimivih kombinacij. Delavnica bo v soboto, 12.03.2022, od 18h do 20:30 – dve vaji z vmesnim odmorom. Cena je 20 € po osebi, prijave so možne tako solo kot v parih. Člani društva imajo 5€ popusta. Migali bomo v plesni dvorani na naslovu Zaloška 69, Ljubljana.

Na delavnico se prijavite preko te povezave.

Veselimo se vaše udeležbe!


Privatne plesne vaje

Za individualno obravnavo je možno tudi najeti plesnega učitelja za privatno vajo za osebo, par ali manjšo skupino. Cena je 50 EUR za 70 minut, za več srečanj pa nudimo popust. Plesne vaje se izvajajo v za to primernih dvoranah. Za več informacij in naročilo nam pišite po e-pošti.

Za privatne vaje pa se lahko obrnete tudi direktno na učitelja Krištofa, člana našega društva, direktno preko njegove strani plesnih tečajev.