Redni plesni swing tečaji

Nekateri člani SwingKids društva so tudi plesni učitelji, ki se  predstavljajo na naši strani. Na rednih tedenskih plesnih tečajih učijo predvsem lindy hop in lindy charleston, občasno pa v izbor vključimo tudi ostale plese. Na tečaje se praviloma lahko prijavite samostojno ali v paru. V primeru samostojne prijave učiteljski par tekom sprejemanja prijav skrbi za to, da smo na tečaju kolikor toliko po parih.

Lokacija tečaja, cena in dolžina plesnega tečaja je odvisna od učitelja, ki ga uči. Pričetek novih tečajev bo objavljen sproti, objava bo vsebovala vse bistvene podatke ter povezavo do prijavnice na tečaj. Redni plesni tečaji se med poletjem ne izvajajo. Občasno pa učitelji izvedejo plesne delavnice ali pa intenzivni plesni tečaj, tudi med poletnimi meseci.

Naslednji ZAČETNI LINDY HOP TEČAJ se bo pričel 23. februarja 2020. Bo na Parmovi ulici 25 v Ljubljani ob nedeljah, 20:00 – 21:30. To je tečaj za začetnike. Sprejemamo solo prijave in prijave v paru. Obseg tečaja je 6 vaj po  90 minut, cena 45€ po osebi. Tu pa se lahko PRIJAVITE.

Pričetek vseh plesnih tečajev in delavnic objavljamo na naši začetni strani z novicami, kjer je tudi povezava do prijavnice.

Veselimo se vaše prijave!


 

Plesne swing delavnice

V okviru društva SwingKids vsako leto organiziramo nekaj dogodkov, kjer se je možno naučiti začetnih kot tudi naprednih plesnih korakov. V goste povabimo domače in tuje plesne  učitelje. Posvečamo se različnim vrstam swing plesa kot so lindy hop, balboa, charleston …, več o zvrsteh swing plesa si preberite tu.

Termine prihajajočih plesnih delavnic objavljamo na naši začetni strani z novicami, kjer je tudi povezava do prijavnice.

Veselimo se vaše udeležbe!


 

Brezplačni swing tečaji

V okviru naših plesnih dogodkov občasno priredimo brezplačne predstavitvene tečaje, ki jih vodijo predvsem učitelji, ki so člani društva SwingKids. Namen teh tečajev je širiti znanje o tem, kaj je swing ter privabiti večje število ljudi na

Plesni tecaj v SEMu

naše plesne večere. Kje in kdaj se bo zgodil naslednji brezplačni tečaj bo objavljeno na naši začetni strani z novicami, zato jo le spremljajte.

Brezplačne tečaje izvedemo ob priliki tudi v kakem javnem prostoru, kjer se izvaja družabni plesni večer. Praviloma pa ločeno v plesni dvorani.