Redni plesni swing tečaji

Nekateri člani SwingKids društva so tudi plesni učitelji, ki se  predstavljajo na naši strani. Na rednih tedenskih plesnih tečajih učijo predvsem lindy hop in lindy charleston, občasno pa v izbor vključimo tudi ostale plese. Lokacija tečaja, cena in dolžina plesnega tečaja je odvisna od učitelja, ki ga uči. Pričetek novih tečajev objavljamo sproti, na naši začetni strani z novicami..

Plesni tecaj v SEMu

Zaradi ukrepov za zajezitev virusa Covid – 19 do nadaljnjega nimamo razpisanih rednih plesnih tečajev. Ko bodo razmere omogočale varno in neprekinjeno izvedbo tečajev, bomo z njimi nadaljevali.

Za občasne delavnice in privatne vaje pa se lahko obrnete na učitelja Krištofa, člana našega društva, direktno preko njegove strani plesnih tečajev.

 


 

Plesne swing delavnice

V okviru društva SwingKids vsako leto organiziramo nekaj dogodkov, kjer se je možno naučiti začetnih kot tudi naprednih plesnih korakov. V goste povabimo domače in tuje plesne  učitelje. Posvečamo se različnim vrstam swing plesa kot so lindy hop, balboa, charleston …, več o zvrsteh swing plesa si preberite tu.

Za krajše plesne delavnice in privatne vaje se lahko obrnete tudi na učitelja Krištofa, člana našega društva, direktno preko njegove strani plesnih tečajev.

Veselimo se vaše udeležbe!


 

Privatne plesne vaje

Za individualno obravnavo je možno tudi najeti plesnega učitelja za privatno vajo za osebo, par ali manjšo skupino. Cena je 45 EUR za 70 minut, za več srečanj pa nudimo popust. Plesne vaje se izvajajo v za to primernih dvoranah. Za več informacij in naročilo nam pišite po e-pošti.