Poleg plesih tečajev swinga včasih priredimo tudi krajše delavnice, na katerih se lotimo skupinskih koreografij, manj znanih swing plesov in drugih plesnih zanimivosti. Občasno v goste povabimo tudi tuje učitelje.

Delavnice so namenjene pridobivanju novih plesnih znanj in veščin, hkrati pa so odlična priložnost za spoznavanje ostalih plesalcev ter plesnih učiteljev.


Prihajajoče delavnice


swingin thursday 1

 

SWINGIN’ THURSDAY, 15.02.2018

V mesecu februarju se bo zgodila intenzivna večerna delavnica, na kateri vam bodo naši plesni učitelji pripravili zanimiv program. Te delavnice preprosto ne smete zamuditi!

Opis delavnic:

Delavnice so zasnovane tako, da bodo pisane na kožo tečajnikom, ki v okviru društva Swing Kids obiskujete tečaje SWING II ali SWING III. Torej že dobro poznate osnove swing plesa. Na teh delavnicah boste imeli priliko učiti se od katerega od naših učiteljskih parov, ki vas še niso poučevali. Ter seveda bo to odlična prilika, da se tečajniki različnih tečajev spoznate med seboj!

Seveda ste na delavnice vabljeni tudi, če ne obiskujete swingkids tečajev.  Program zajema učenje kopice zanimivih in nadvse uporabnih plesnih figur  SWINGA oziroma LINDY HOPA ,ki jih na tečajih še niste srečali. Delavnica bo potekala v prijetnih prostorih PK Ilirija, Celovška cesta 2, Ljubljana.

Urnik in program:

18:15 – 18:30 – Registracija
18:30 – 19:30 – UČNA VAJA (Tjaša)
19:30 – 19:40 – odmor
19:40 – 20:40 – UČNA VAJA (Matej & Sara)
20:40 – 20:50 – odmor
20:50 – 21:50 – UČNA VAJA (Tom & Bojana)

Cena:

Člani društva Swing Kids ter/ali udeleženci plesnih tečajev v okviru društva Swing Kids: 29€

Ostali: 35€

Prijave na delavnico odpremo v prihodnjih dneh.


swing delavnice

Delavnice so priložnost za novo znanje in prijetno preživljanje prostega časa. (Foto: Jernej Kokol)