SwingKidsDelavnice

8. in 9. junij 2012

SWING KIDS DELAVNICE - ZAKLJUČEK SEZONE 2011/2012

 

 

Zaključimo letošnjo swing sezono v velikem slogu!

 

Delavnice v petek in soboto, 8. in 9. junija.

 

Za začetnike in nadaljevalce.

 

Skupinske koreografije in novi swing koraki.

 

Swing Bowling v petek in swing žur v soboto.

 

Samo 45 EUR!

 

!! CENA JE ZNIŽANA NA 39,99 EUR. PRIJAVE SPREJEMAMO DO 03.06.2012 !!

 

!! ZARADI VEČJEGA ŠTEVILA PRIHJAVLJENIH PLESALK PRIJAVE MOŽNE LE ŠE V PARU ALI SAMOSTOJNE ZA PLESALCE !!

 

 

So prave zate?

 

Delavnice so namenjene predvsem tistim, ki obiskujete ali ste obiskovali tečaje pri učiteljih, ki delujemo v okviru "Swing Kids Slovenija". Seveda pa ste dobrodošli prav vsi plesalci swinga. Zdaj je idealna priložnost, da pred poletjem pridobite še nekaj plesnega znanja in se med sabo bolje spoznate.

 

 

Dva nivoja delavnic

 

ZAČETNI - ta nivo ni namenjen čistim začetnikom, ki se še niso srečali s swingom, ampak plesalcem, ki ste že bili na začetnem tečaju swinga in poznate 6-count swing ter lindy charleston.

 

SREDNJI - ta nivo je primeren za vse, ki že vsaj nekaj mesecev plešete oziroma obiskujete tečaje. Solidno plešete swing, vanj pa znate vključiti tudi lindy charleston. Stopnja bo primerna tudi za starejše swing mačke. Delavnice bodo zasnovane tako, da vam dolgčas prav gotovo ne bo.

 

 

Česa se boste naučili?

 

SWING - učili se bomo začetne in srednje stopnjo tega plesa. Začetnikom je namenjen predvsem east coast swing (kot ga učimo na začetnih tečajih z nekaj dodatnimi bonbončki) in pa lindy charleston, pri srednji stopnji pa bo program prilagojen tako, da bo swing že malo bolj zahteven.

 

20'S CHARLESTON - v okviru spoznavne ure (taster class) se boste naučili osnov 20's charlestona, ki se je plesal v pričetku prejšnjega stoletja. Morda ste ga gledali v filmu The Great Gatsby ali pa Chicago. Sam ples ni zahteven, potrebujete le nekaj časa, da resnično "pride v noge". Na delavnicah se bomo predvsem ukvarjali s 20's charlestonom v zaprti drži.

 

MADISON - to je zabavna, frajerska skupinska koreografija. Izvira iz 50-ih let prejšnjega stoletja in se pleše na pesem "The Madison Time". Dobra novica? Če poslušate besedilo, boste v njem ujeli napovedi vseh figur, preden jih je treba odplesati.

 

STROLL - ta koreografija pa bo namenjena nežnejšemu spolu. Morda ste kak torek zvečer že opazili, da se na določen komad plesalci umaknejo s plesišča in dajo oči na peclje. Stroll, ki ga plešemo v Sloveniji, je čisto poseben, dekleta in dame pa ga bodo zagotovo dobro osvojile.

 

 

Čez dan se učimo, zvečer je čas za žur

 

Delavnice v dveh nivojih bodo potekale 8. in 9. junija, in sicer v petek popoldne in v soboto čez dan. Poleg dnevnega vas čaka tudi večerni program, in sicer se bomo v petek zvečer vsi skupaj podali na Swing Bowling. Vrtela se bo swing glasba, seveda se bo tudi plesalo. V soboto zvečer se obeta prava swing žurka. Tako boste resnično doživeli popoln dan swinga. Če vas je swing vročica že zgrabila ali pa se šele pripravlja - v vsakem primeru se delavnic morate udeležiti! :)